Szeretettel köszöntelek a Ez-Az közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ez-Az vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ez-Az közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ez-Az vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ez-Az közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ez-Az vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Ez-Az közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Ez-Az vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát ÁRGYELÁN ALEXANDRA indította 15 éve
Tegnap próbáltam ki a hűtőben eltartható lángost.
Nagyon finom, főleg, hogy 3 fajtát csináltam. Simát, sajttal-, illetve káposztával töltöttet. A másik fele a hűtőben pihen, holnap lesz megcsinálva, gombás töltelékkel.
S íme a recept:
-1kg liszt
-3 db tojás
-só ízlés szerint
-5dkg élesztő, + a faelfuttatásához kb 2 dl tej, csipet cukor
-kefír, mely mennyisége függ a minőségétől, a liszttől, és a tej mennyiségétől ( nekem kb 4 dl kellett hozzá)
Összeállítás nem tér el a hagyományos lángostól, csak abban, hogy a hűtőben kell pihentetni 1 órát. Utána kivesszük a felhasználni kívánt mennyiséget, a maradékot megkenjük olajjal, hogy ne száradjon ki a hűtőbe.
S ki-ki a saját ízlésének megfelelően süti.
Jó étvágyat!
Hozzászólások eddig: 4
ÁRGYELÁN ALEXANDRA üzente 15 éve
Tovább fejlesztettem a lángos receptet. Édesen csináltam, nyújtás után téglalap alakúra vágva sütöttem. Utána vanília krémmel töltöttem őket és csokival bevontam. Nem tartott sokáig, hamar elfogyott.
Brátán Gyöngyi üzente 15 éve
Ha szívesen fogadtok új ötleteket, ami megkönnyíti a mindennapi főzési-sütési gondokat, keressetek meg a http://megkivansz.gportal.hu, vagy ha van kedvetek személyesen csatlakozni hozzánk a főzőiskolába www.fozoiskolamind.hupont.hu. Most fogunk karácsonyra készülódni, sütni, főzni. Szeretettel várunk A benneteket is. A lángos kitünő volt, én is kipróbáltam, de tényleg figyelni kell arra, hogy megkenjük olajjal, mert az a rész ami kimarad levegőt kap, és megkérgesedik. Üdv.további jó főzést!
ÁRGYELÁN ALEXANDRA üzente 15 éve
Majercsik Zsanett üzente 15 éve
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás