Ezaz: Házi praktikák , ötletek, receptek (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Ez-Az közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 4 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 30 db
  • Fórumtémák - 1 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Ez-Az vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ez-Az közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 4 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 30 db
  • Fórumtémák - 1 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Ez-Az vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ez-Az közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 4 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 30 db
  • Fórumtémák - 1 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Ez-Az vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ez-Az közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 4 db
  • Videók - 1 db
  • Blogbejegyzések - 30 db
  • Fórumtémák - 1 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Ez-Az vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Házi praktikák , ötletek, receptek

Ezt a témát ÁRGYELÁN ALEXANDRA indította 14 éve

Tegnap próbáltam ki a hűtőben eltartható lángost.
Nagyon finom, főleg, hogy 3 fajtát csináltam. Simát, sajttal-, illetve káposztával töltöttet. A másik fele a hűtőben pihen, holnap lesz megcsinálva, gombás töltelékkel.
S íme a recept:
-1kg liszt
-3 db tojás
-só ízlés szerint
-5dkg élesztő, + a faelfuttatásához kb 2 dl tej, csipet cukor
-kefír, mely mennyisége függ a minőségétől, a liszttől, és a tej mennyiségétől ( nekem kb 4 dl kellett hozzá)
Összeállítás nem tér el a hagyományos lángostól, csak abban, hogy a hűtőben kell pihentetni 1 órát. Utána kivesszük a felhasználni kívánt mennyiséget, a maradékot megkenjük olajjal, hogy ne száradjon ki a hűtőbe.
S ki-ki a saját ízlésének megfelelően süti.
Jó étvágyat!

Hozzászólások eddig: 4

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

ÁRGYELÁN ALEXANDRA üzente 14 éve

Tovább fejlesztettem a lángos receptet. Édesen csináltam, nyújtás után téglalap alakúra vágva sütöttem. Utána vanília krémmel töltöttem őket és csokival bevontam. Nem tartott sokáig, hamar elfogyott.

Válasz

Brátán Gyöngyi üzente 14 éve

Ha szívesen fogadtok új ötleteket, ami megkönnyíti a mindennapi főzési-sütési gondokat, keressetek meg a http://megkivansz.gportal.hu, vagy ha van kedvetek személyesen csatlakozni hozzánk a főzőiskolába www.fozoiskolamind.hupont.hu. Most fogunk karácsonyra készülódni, sütni, főzni. Szeretettel várunk A benneteket is. A lángos kitünő volt, én is kipróbáltam, de tényleg figyelni kell arra, hogy megkenjük olajjal, mert az a rész ami kimarad levegőt kap, és megkérgesedik. Üdv.további jó főzést!

Válasz

ÁRGYELÁN ALEXANDRA üzente 14 éve

Hát én 3. nap csináltam meg a másik felét, De 5-6 nap.

Válasz

Majercsik Zsanett üzente 14 éve

Meddig tartható el így?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu